O Marogi in Marogicah

Nekaj besed o Marogi

 

Najprej je bila ideja. Kar nekaj časa je bila preveč sramežljiva, da bi si pustila blizu. Ampak kot se za vse prave ideje spodobi, je bila vedno bolj prisotna in iz dneva v dan bolj otipljiva in jasna. Nastajati so začeli prvi izdelki. Spontano. Z veliko ljubezni.

 

Po veliko letih me je našlo tudi ime. Tisto, ki ga zaslišiš v mislih in enostavno veš, da je pravo. In nekega poznozimskega večera, sedaj že kar nekaj let nazaj, ko je tekoča smola začela dobivati svojo novo obliko, je nastala Maroga.

 

Sledile so prve predstavitve, kritike in odzivi. Polnili so moje srce z radostjo in omogočili, da se je Maroga še naprej razvijala. Sedaj, nekaj let kasneje, previdno korakam z njo v prihodnost, v meni pa se, kot pajkova mreža, tke velika želja - da Maroga ostane še dolgo, dolgo prostor, tako fizični kot mentalni, kjer se lahko sprostim, ustvarjam in predvsem uživam.

 

Maroga sem Maja Reichenberg Heričko. Upam, da boste uživali skupaj z mano.

 

pastedGraphic.png

 

 

Nekaj besed o Marogicah

 

 

Marogice so bonus točke, ki jih pridobivate z vsakim nakupom v spletni trgovini Maroga Design. 

 

Marogice se nalagajo na uporabnikov račun. Koristijo in pridobivajo jih lahko le registrirani uporabniki. 

 

Število Marogic, ki jih prejme uporabnik je označeno ob vsakem posameznem izdelku (kjer je sistem zbiranja bonusnih točk na voljo). Marogice lahko stranka koristi, ko jih nabere dovolj, da jih lahko zamenja za izdelek po lastni izbiri. Koliko Marogic je potrebno za menjavo za določen izdelek je navedeno ob posameznem izdelku (če je ta sistem menjave pri izdelku na voljo). 

 

Pregled nad številom Marogic ima stranka preko svojega uporabniškega računa v spletni trgovini. Marogice niso zamenljive za denar in niso vnovčljive skupaj z drugimi popusti.

Powered by OpenCart © Maroga Design - Design by FocusThemes